Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo ponizio legendu Liverpoola u TV programu uživo

Preuzmite sliku

Zvijezdi Manchester Uniteda nije bilo do rukovanja s Jamiejem Carragherom. Pružio je ruku Garyju Nevilleu i Royu Keaneu koji su stajali tik do njega. Ima i razlog zašto je tako napravio

Cristiano Ronaldo (37) s klupe je pratio većinu derbija njegovog Manchester Uniteda i Liverpoola u ponedjeljak na Old Traffordu, ušao je tek u 86. minuti u pobjedi nad “redsima” 2-1. A više od njegove skromne minutaže u kazalištu snova priča se o potezu koji je napravio na zagrijavanju.

Portugalac je primijetio bivše klupske suigrače iz prvog mandata u Unitedu, Garyja Nevillea (47) i Roya Keanea (51), kako najavljuju utakmicu uz teren, i došao je pozdraviti ih. Problem je što je između njih dvojice stajao Jamie Carragher (44).

– Glavna faca večeras je ovdje – uzviknuo je voditelj Sky Sportsa Dave Jones.

Nakon što je pozdravio Nevillea, legenda Liverpoola ponadala se da će dobiti ruku Cristiana, a ovaj se vješto izmaknuo i samo je kimnuo glavom prije nego što je produžio do Keanea.

– Želiš li popričati s nama – upitao je voditelj Ronalda, no ovom nije bilo do komentara.

Carragher se očito zamjerio Ronaldu zbog oštrih komentara na njegove igre od povratka prošle godine.

Ipak, njih nije nedostajalo na društvenim mrežama. Pišu kako ga je okrenuo za 360 stepeni kao u mladim danima, da nije pokazao poštovanje, da je to bio najbolji njegov potez na utakmici…

A možda će biti i posljednji kojih će se navijači Uniteda sjećati dok igra za njihov klub. Naime, nije tajna da Cristiano želi napustiti Old Trafford samo godinu dana nakon što je stigao iz Juventusa, a njegov menadžer Jorge Mendes traži mu novu sredinu. Vremena nema puno, prijelazni rok otvoren je još osam dana. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje