Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo kupio najskuplji stan u Lisabonu: Tražio je pogled na kraj u kojem je proveo teške trenutke

Preuzmite sliku

Cristiano nikad ne zaboravlja odakle je počeo

Cristiano Ronaldo “počastio” se novim luksuznim apartmanom u Lisabonu, zapravo najskupljim u gradu.

 • Potrošio je šest miliona eura za raskošni stan koji posjeduje zatvoreni bazen i teretanu, a zanimljivo je da se penthaus nalazi prilično blizu dijela grada u kom je Ronaldo započeo svoje prve  fudbalske korake, u neimaštini i svakodnevnom snalaženju da se prevaziđe teška situacija.

 • Poznato je da Ronaldo, i pored raskošnog života, nikada ne zaboravlja korijene i početke, pomogao je mnogim ljudima koji su mu se našli u nevolji kada je još bio talenat – pokazao je da im to nikada neće zaboraviti.

  Zato je sada riješio da kupi novi penthaus, za koji je dao ponudu bolju nego dva portugalska milionera! Pored spa centra, bazena i teretane, imaće na raspolaganju i tri velike spavaće sobe.

 • Nedavno je kuću u Lisabonu prodao nekadašnjem saigraču Pepeu, i to onu koju je sagradio prije deset godina, kada je još igrao u Manchester Unitedu. Ta kuća je brzo postala magnet za turiste i nije imao potpunu privatnost, pa je riješio da napravi novi potez i dođe do luksuznog kutka na vrhu jedne zgrade.

  Svakako, trenutno najviše vremena provodi u Torinu, gdje živi sa djevojkom Heorhinom Rodrigez. Kada završi karijeru, povratak u Lisabon je opcija. (Tuzlanski.ba)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,