Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Razočarani Ibrahimović odbio dati izjavu na bosanskom jeziku (VIDEO)

Preuzmite sliku

Iako igra u ne toliko svjetski popularnom američkom klubu LA Galaxiju, Zlatan Ibrahimović je i dalje jedan od najboljih igrača svijeta, što je pokazao u mnogo slučajeva.

Ipak, posljednja utakmica LA Galaxyja koju je ovaj tim izgubio o DC Uniteda 2:1 bila je razočaravajuća za ovaj tim. I Ibrahimović je nakon susreta bio vidno nezadovoljan, a razočarao je i medije, tačnije kolege sa Glasa Amerike.

Naime, novinari pomenutog medija zamolili su švedskog internacionalca da im odgovori na nekoliko pitanja na bosanskom jeziku, međutim on je to odbio kazavši da će izjave davati isključivo na engleskom. (Tuzlanski.ba)

Zlatan Ibrahimović posle derbija DC Junajteda i LA Galaksija

Zaljubljenici u fudbal u Vašingtonu nadali su se da će videti dve evropske fudbalske zvezde kako igraju jedan protiv drugog, iako su nekada igrali u istom klubu – Mančester Junajtedu. Duel Vejna Runija iz DC Junajteda i Zlatana Ibrahimovića iz LA Galaksija nije se desio, jer Britanac nije igrao. A iako je domaćin DC Junajted pobedio LA Galaksi – 2:1, što je dosta iznerviralo kapitena Ibrahimovića, ovaj Šveđanin bosanskog porekla pristao je da odgovori na nekoliko pitanja novinara srpskog i bosanskog servisa Glasa Amerike Ivane Konstantinović i Dina Jahića.

Gepostet von Glas Amerike – Otvoreni studio am Dienstag, 13. August 2019

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje