Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ramić: Ovo je katastrofa kako naivno primamo golove, žao mi je navijača

Preuzmite sliku

Utakmica između Fudbalskog kluba „Tuzla City” i Fudbalskog kluba „Sloboda” završena je rezultatom 4:1 u korist Plavih.

U trećem minutu utakmice Tuzla City dolazi do prednosti preko autogola Emira Jusića. Nakon nekoliko prilika na obje strane, u 46. minutu sudijske nadoknade dosuđen je kazneni udarac za ekipu Tuzla Cityja. Izvođač penala bio je Sulejman Krpić, koji propušta priliku da dođe do svog prvog pogotka na utakmici.

U drugom poluvremenu, Tuzla City povećava svoju prednost na 2:0. Pogodak postiže Adnan Džafić u 46. minutu, odmah nakon ulaska u igru. Tri minute kasnije i Sulejman Krpić postiže pogodak za tri gola prednosti. Nakon velike šanse, Mirsad Ramić uspijeva zatresti mrežu protivnika u 57. minutu. Rezultat od 3:1 zadržan je do 89. minuta, kada Adnan Džafić postiže svoj drugi pogodak za finalni rezultat od 4:1.

Ramić je nakon utakmice kazao kako što prije treba zaboraviti ovaj težak poraz i sve misli usmjeriti na narednu utakmicu protv Borca.

“Ovo je katastrofa. Nevjerovatno kako smo naivno primali golove. Teško mi je zbog ovog poraza. Žao mi je zbog navijača. Razumijem ih u potpunosti, i nama je sad teško. Trebamo sad sve učiniti da probamo pobijediti Borac” – kazao je strijelac jedinog pogotka za Slobodu u današnjoj utakmici.

Nakon ove utakmice, Sloboda se spustila na deseto mjesto na tabeli sa 29 bodova, dok je Tuzla City ostao na drugoj poziciji sa 53 boda.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,