Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ramić: Bilo je koškanja u tunelu, ali ti neki pištolji i slične priče, to su izmišljotine!

Preuzmite sliku

Fudbaleri GOŠK-a su u 26. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine prošle subote pobijedili Slobodu rezultatom 3:2 i tako zadržali nadu u ostanak u društvu najboljih.

Podsjećanja radi, u jednoj vrlo uzbudljivoj utakmici domaći su poveli preko Ramića, da bi poravnanje gostima donio Baraban. Ramić je potom postavio na 2:1, a za novu neizvjesnost u utakmici pobrinuo se Vidović. Ipak, pobjedu domaćima je osigurao Kulović.

Ovu utakmicu, koja je na terenu tokom 90 minuta bila dosta korektna, obilježile su ružne scene na poluvremenu, a psovke su nešto manjeg intenziteta letjele i nakon nje. Navodno je predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić verbalno napao i psovao fudbalerima Slobode koji su se tu našli.

O važnoj pobjedi GOŠK-a i pomenutim dešavanjima razgovarali smo sa dvostrukim strijelcem za Gabeljane Mirsadom Ramićem, koji je posvjedočio o svemu.

– Bio je težak teren, ali je utakmica bila dobra. Prilika, golova, akcija… svega je bilo. Rijetko se ko može pohvaliti da je zabio tri gola možda i najboljoj odbrani u ligi. Poveli smo, Sloboda je zasluženo izjednačila, međutim, ponovo smo zabili gol. A onda je Sloboda zabila eurogol. Zadovoljan sam svojom igrom, naravno, kad ide, onda ide – kaže Ramić, koji se potom osvrnuo ne ružne scene u tunelu stadiona.

– Tokom utakmice sve je bilo korektno, i od igrača i od sudija, niko nije imao primjedbi ni na šta. Bilo je koškanja u tunelu, ali ti neki pištolji i slične priče, to su izmišljotine – kazao nam je napadač GOŠK-a, koji je ove sezone u PL-u osam puta pogađao mrežu. (Sport1.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,