Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prince Boateng zbog pandemije korona virusa u svojoj kući održao lažnu press konferenciju

Preuzmite sliku

Kevin Prince Boateng iskoristio je prisilnu nogometnu pauzu zbog pandemije korona virusa da u svojoj kući održi lažnu konferenciju za medije. 

Bivši nogometaš Barcelone i Milana ostao je bez nogometa, ali ne i bez smisla za humor pa je lažnu konferenciju za medije održao u društvu svog sina MaddoxaBoateng igra za Beşiktaş, a kako se ni u Turskoj ne igra nogomet, odlučio se zabaviti i sve objaviti na svom Instagram profilu.  Ovaj 33-godišnjak svom je sinu odmah na početku dao izjavu:

“Utakmica je bila sjajna, ja se osjećam sjajno. Zabio sam dva gola i napravio moj posao. Drago mi je da smo kod kuće zadržali tri važna boda”, rekao je Boateng nakon čega ga je njegova supruga Melissa upitala je li mu sin dao ideju za ovo:

“Maddox mi je bacio bubu u uho, a ja sam pristao. Vježbali smo”, rekao je Boateng.

Nakon toga je ponovno stigao komentar supruge, ovoga puta kritizirala je njegovu frizuru, a on se brzo dosjetio kako odgovoriti.  “Pa hvala ti, sve sam obrijao. Mislim da sam sada prekrasan”, rekao je Boateng i pogledao Maddoxa koji mu je potvrdno kimnuo glavom.

“Pokosili smo i travnjak. Vrlo je dobar, kratak. Kako ja volim. Sunce je sjalo, dobio sam i malo boje”, rekao je u šali i inače tamnoputi Boateng te tako zaključio presicu.  (index.hr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Prince Boateng (@princeboateng) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje