Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prijatelji Slobode Krpiću uručili priznanje “Ponos Tušnja”, zahvalnica i Ordagiću (FOTO)

Preuzmite sliku

Prije početka utakmice između Slobode i Krupe predstavnici UG “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla trenutno najboljem strijelcu BHT Premijer lige BiH sa 11 postignutih pogodaka Sulejmanu Krpiću uručili su priznanje “Ponos Tušnja”.

Osim što je Krpić svojim golovima Slobodi omogućio da se bori za plasman u Ligu 6 on je i svojim ponašanjem i karakternim osobinama u potpunosti zaslužio da bude prvi fudbaler u Slobodi koji će dobiti  priznanje “Ponos Tušnja” koje naše Udruženje dodjeljuje prvi ali ne i posljednji put nekom fudbaleru Slobode u znak zahvalnosti za njegov doprinos. Posebno je sve nas u Udruženju Prijatelja Slobode dirnulo kada je Krpića zadesio smrtni slučaj u porodici a on je odlučio nakon toga igrati utakmicu za Slobodu na Grbavici. Želimo mu kao i svim njegovim saigračima puno sreće u nastavku karijere i još mnogo pogodaka” – istakli su iz UG “Prijatelji FK Sloboda.

  • Slobodina devetka ili kako ga navijači zovu od milja “Suljo Killer” tokom nastupa u Slobodi pokazao je visok stepen profesionalizma i svim situacijama bio je primjer ostalim igračima kako jedan fudbaler treba da se bori za klub u kojem igra.

    Nije tajna da se usluge Krpića već interesuje mnogo klubova i da postoje određeni kontakti na relaciji klub – agencije, međutim još uvijek nije stigla zvanična i konkretna ponuda.

    Odlične partije u dresu Slobode pruža i veznjak Amer Ordagić kojem su iz UG “Prijatelji FK Sloboda” u znak zahvalnosti za zalaganje, doprinos i odnos prema navijačima u FK Sloboda dodijelili priznanje prije početka utakmice sa Krupom.

    Publika sa tribina aplauzom je pozdravila ovu malu svečanost koju su priredili članovi UG “Prijatelji FK Sloboda”. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje