Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pozitivan odjek naših sugrađana: Prvog dana ulične akcije prodate 34 sezonske ulaznice (FOTO)

Preuzmite sliku

Kampanja prodaje pretplatnih karata za domaće utakmice FK “Sloboda” za sezonu 2015/16 u punom je jeku.

U saradnji sa Udruženjem građana “Prijatelji FK Sloboda” danas je na tuzlanskom Korzou organizovana prodaja sezonskih ulaznica što je naišlo na više nego pozitivan odjek kod naših sugrađana.

Na Korzou u blizini popularnog “Sata” postavljen je štand na kojem svi navijači i simpatizeri Crveno – crnih do 13:30 sati mogu kupiti “sezonke”, ali se i informisati o povoljnostima posjedovanja pretplatne ulaznice za sve domaće mečeve našeg tima u novoj sezoni.

Agilni članovi Udruženja u saradnji sa marketingom Kluba angažovali su i promoterke koje po gradu dijele promotivne materijale, a ovaj vid kampanje planiran je i narednih vikenda o čemu će javnost biti blagovremeno informisana. Dodajmo da su danas prodate 34 sezonske ulaznice.

Ovim putem još jednom pozivamo sve one kojima je FK Sloboda u srcu da kupovinom pretplatnih karata podrže Crveno – crne u nikad uzbudljivijoj premijerligaškoj sezoni.

Naredna ulična akcija prodaje sezonskih ulaznica planirana je u petak 10. jula u terminu od 19:30 do 21:30 sati na Trgu slobode u Tuzli.

Kupite sezonske ulaznice – bodrite Crveno – crne!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje