Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Portugalski mediji: Ronaldo i Georgina neće ostati zajedno, razvod bi ga košato 350 miliona eura

Preuzmite sliku

Svjetski mediji naveliko pišu o tome da Ronaldo i životna partnerica neće ostati zajedno, za to će platiti paprenu cijenu

Portugalska televizija CM javlja da se bliži rastanak nogometne superzvijezde Cristiana Ronalda i njegove partnerice Georgine Rodriguez. Ali, naravno da neće proći bezbolno za Portugalca jer su sklopili ugovor prema kojoj joj navodno treba isplatiti 350 miliona eura ukoliko se raziđu. Taj dogovor je postignut kada su počeli živjeti zajedno i odlučili imati biološku djecu, no čini se da je ljubav pukla i više nema povratka.

– Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi trebao isplatiti Georgini ako prekinu. Ona bi tada ostala bez nekih povlastica, kao što su privatni avion, skupocjeni vozni park, mjesečni džeparac, no sigurno ne bi imala finansijskih problema. Novac je najveći uzrok problema i svađa u njihovom odnosu. Ronaldo ne može podnijeti da ona neprestano troši novac na gluposti – rekao je dobro upućeni izvor nadodajući kako Ronaldo ima bogatstvo od milijardu eura.

  • Prema tvrdnjama CM-a, slavni nogometaš se zasitio partnerice jer je previše počela misiti na sebe, a manje na porodicu i djecu. Zbog problema kod kuće počeo je sve češće gubiti živce na terenu, na trenera, suparnike i saigrače, a još uvijek nije poznato kako će ova drama završiti po Cristiana i njegovu bolju polovicu.

    Podsjetimo, mediji navode da će mu saudijski Al Nassr isplatiti oko pola milijarde eura za njegov boravak na Bliskom istoku. (Vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,