Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Popularni Jarčevi u Andori razbili FC Encamp rezultatom 10:3

Preuzmite sliku

Prvak BiH u futsalu FC Salines Tuzla City ubjedljivim rezultatom 10:3 porazio je večeras u Andori ekipu FC Encamp u okviru preliminarne runde Futsal Lige prvaka.

  • “Zabilježili smo veliku i historijsku pobjedu za naš kolektiv i sport u Tuzli” – poručili su iz FC Salines Tuzla City.

  • Meč u Andori je protekao u apsolutnoj dominaciji popularnih Jarčeva koji su nakon pobjede sasvim zasluženo izborili plasman u 1/16 finala UEFA Futsal Lige Prvaka.

  • “Svima su nam srca ispunjena radošću jer smo svoj put u Evropi započeli na ovakav način. Budite ponosni i svi vi, dragi naši prijatelji, jer je pred Jarčevima nastavak Evropskog puta, puta kojim kroče Prvaci. Hvala Vam svima na silnim porukama podrške, hvala Vam svima na interesovanju za ovu utakmicu.
    Jarčevi će Vas informisati o daljnjim našim aktivnostima, a nas već u srijedu očekuje velika utakmica u osmini finala KUP-a BiH. Vremena za slavlje je malo, ali ćemo ga iskoristiti na najbolji mogući način! Vaši ponosni Jarčevi!” – navode iz FC Salines Tuzla City.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje