Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pokrenuta akcija: Od sutra u prodaji donatorske karte za pomoć i podršku FK Sloboda

Preuzmite sliku

U okviru 8. kola M:tel Premijer lige BiH fudbaleri Slobode na Tušnju će dočekati aktuelnog šampiona te trenutnog lidera na tabeli ekipu FK Sarajeva.

Ekipa Gradimira Crnogorca vezala je dvije pobjede, u dobroj atmosferi u subotu na Tušnju dočekuje se i ekipa FK Sarajeva. Od sutra svi navijači i simpatizeri kluba biće u prilici pomoći klubu i pružiti podršku kupovinom donatoskih karti:

“Kroz dugogodišnju tradiciju navijači su nam bili bitan faktor, a nerijetko i odlučujući, na putu ka ispunjenju svih naših ciljeva. Cijeneći njihovu podršku i povjerenje koje su nam ukazivali sve vrijeme stvorili smo sebi obavezu da se borimo za FK Sloboda, da mu vratimo staru slavu koju je imao kroz historiju kada su na Tušnju nastupali fudbaleri koji su zlatnim slovima ispisivali historiju i bosanskohercegovačkog, ali i jugoslovenskog fudbala. Put do cilja je težak, trnovit, ali nije nemoguć.

Poštujući svakog, vjerujemo da timskim radom Slobodi možemo vratiti staru slavu i vjerujemo da će tribine Tušnja, kao nekad, biti pune. To možemo ostvariti isključivo kao tim.” navode iz FK Sloboda.

  • Zbog toga je pokrenuta akcija doniranja klubu, a svoje donatorske karte u vrijednosti od 5 KM mogu se kupiti na četiri lokacije sutra od 12 sati:

    1. Udruženje građana “Prijatelji FK Sloboda”
    2. CD Shop Mido
    3. Autopraonica “Serhat” Kipovi
    4. Ćevabdžinica “Sarajka”

    …jer MI SMO FK SLOBODA! 

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,