Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pojavio se video koji stoji iza fotografije Messija o kojoj svi pričaju

Preuzmite sliku

Barcelona je jučer doživjela jedan od najtežih poraza u historiji. S visokih 8:2 porazio ju je Bayern i prošao u polufinale Lige prvaka.

Na poluvremenu utakmice vrata Barcine svlačionice ostala su otvorena dok je nemoćni golman Marc-Andre ter Stegen stajao naslonjen uz ivicu, što je neko spretan i brz iskoristio te potom uslikao najboljeg fudbalera svijeta skroz uništenog.

Utakmica četvrtfinala odigrala se na lisabonskom Luzu, a briljirao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je bio strijelac u 22. minuti, ali i sudjelovao u brojnim opasnim akcijama njemačkog prvaka. Igrao je do 60. minute, kada je umjesto njega ušao Francuz Kingsley Coman. Ivan Rakitić proveo je svih 90 minuta na klupi Barcelone.

Podsjetimo, prvi polufinalni susret Lige prvaka 18. kolovoza od 21 sat igraju RB Leipzig i PSG na Luzu. Dan kasnije, 19. kolovoza, u isto vrijeme Bayern će igrati protiv boljeg iz subotnjeg ogleda Manchester Cityja i Lyona koji se igra na Sportingovom Alvalade stadionu u Lisabonu. Finale se igra na Luzu 23. kolovoza od 21 sat.

Potpuni raspad legendarnog Argentinca

U pozadini se vidi skroz shrvani i utučeni Messi iz čijeg je držanja jasno da je priči odavno kraj, barem što se tiče utakmice s Bayernom. Sada se pojavio i video te situacije koji dodatno dočarava atmosferu u svlačionici.

Takmičenje ide dalje bez Messija

Utakmica četvrtfinala odigrala se na lisabonskom Luzu, a briljirao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je bio strijelac u 22. minuti, ali i učestvovao u brojnim opasnim akcijama njemačkog prvaka. Igrao je do 60. minute, kada je umjesto njega ušao Francuz Kingsley Coman. Ivan Rakitić proveo je svih 90 minuta na klupi Barcelone.

Podsjetimo, prvi polufinalni susret Lige prvaka 18. augusta od 21 sat igraju RB Leipzig i PSG na Luzu. Dan kasnije, 19. augusta, u isto vrijeme Bayern će igrati protiv boljeg iz subotnjeg ogleda Manchester Cityja i Lyona koji se igra na Sportingovom Alvalade stadionu u Lisabonu. Finale se igra na Luzu 23. augusta od 21 sat. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,