Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogba o igri Manchester Uniteda: Kao da nas je neko prokleo

Preuzmite sliku

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba je nakon remija od 1:1 protiv West Hama na Old Traffordu u nedjelju istakao kako nikako nije zadovoljan rezultatom utakmice, prenosi Anadolu Agency (AA).

Počet ćemo misliti da nas je neko prokleo”, izjavio je francuski fudbaler novinarima nakon meča protiv West Hama.

Ovo je za Manchester bio četvrti uzastopni remi, čime su zabilježili najgori start u Premier ligi, jer su nakon 13 kola osvojili 20 bodova.

Pogba je izjavio da je njegovoj ekipi potrebno mnogo više sreće jer, kako je rekao, ne igraju toliko loše.

Nije važno ko dolazi na Old Traford, dominirali smo i protiv Arsenala i protiv West Hama. U jednom trenutku morat će i sreća da nas posluži. I dalje sam siguran da smo dobra ekipa, jer imamo mnogo prilika. Golovi će sigurno doći. Vjerujem u ovaj tim. Još samo da povedemo računa o nekim sitnim detaljima“, rekao je Pogba.

Dodao je kako vjeruje da će Manchester United konačno početi osvajati i više bodova.

Protiv West Hama smo primili katastrofalan gol. U prošlom kolu nismo obratili pažnju na sitnice i to nas je koštalo gubitka bodova. Bit će na kraju sve u redu. U ovom trenutku gubimo bodove, ali mislim da ćemo početi i da ih skupljamo“, istakao je Pogba.

Nakon 13. odigranih kola, Manchester United se nalazi na 6. poziciji s 20 bodova. Lider je Chelsea s 31 bodom, a prate ga Liverpool s 30, koliko ima i Manchester City, Arsenal ima 28, dok petoplasirani Tottenham ima 24 osvojena boda.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,