Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pjanić proslavio prelazak u Barcelonu: Pjevao mu Šerif Konjević, zaplakao u naručju oca Fahrudina

Preuzmite sliku

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić u ponedjeljak je i zvanično postao nogometaš katalonske Barcelone, a novi veznjak Katalonaca prelazak u klub s Camp Nou stadiona proslavio je u Luksembrugu.

Pjanić je s Barcelonom potpisao četverogodišnji ugovor, ali će do kraja sezone ostati nogometaš Juventusa i pokušat će sa Starom damom osvojiti još jednu titulu prvaka Italije i “napasti” toliko željenu Ligu prvaka.

Pjanić je sinoć u trijumfu Juventusa na Luigi Ferrarisu protiv Genoe upisao asistenciju, a Stara dama devet kola prije kraja ima četiri boda više od drugoplasiranog Lazija.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je nakon utakmice u Genovi otputovao u Luksemburg gdje danas s porodicom i prijateljima slavi prelazak na stadion Camp Nou. Na zidovima ugostiteljskog objekta u kojem je upriličeno slavlje postavljeni su Barcelonini dresovi s Pjanićevim imenom.

Na proslavi u Luksemburgu je i folk pjevač Šerif Konjević, a tokom izvedbe pjesme “Sin” mlađi Pjanić zaplakao je u naručju svog oca Fahrudina, piše Klix.ba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Šerif Konjević (@serifkonjevic)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje