Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pjanić pojasnio zagonetnu poruku koja je obišla svijet: Koemanu želim sve najbolje

Preuzmite sliku

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić još jednom se oglasio na društvenoj mreži Instagram te poručio da su njegove riječi o Ronaldu Koemanu izvučene iz konteksta i da ovom nizozemskom stručnjaku želi sve najbolje u karijeri.

Pjanić je danas postavio zagonetnu poruku nakon Koemanovog odlaska koja je jednostavno glasila: “Treba znati kad pustiti go*na da ode”. Ipak, smatra da je to izvučeno iz konteksta, ali nije objasnio zbog čega je obrisao ovu poruku. Treba reći i to da su današnje Pjanićeve riječi prenijeli gotovo svi svjetski mediji.

Sada se oglasio još jednom i poručio da nikada u karijeri nije imao namjeru vrijeđati nekoga i poželio je Koemanu sve najbolje u karijeri.

“U svijetu u kojem smo svi zagledani u ekrane, vrlo je lagano nekoga pogrešno citirati ili izbaciti njegove riječi iz konteksta.

Tokom svoje karijere, nikada nisam namjerno, posredno ili direktno imao namjeru naštetiti nekome. Odgojen sam da poštujem sve i svakoga.

I namjeravam se nastaviti tako ponašati. Želim Ronaldu Koemanu sve najbolje u budućoj karijeri. Nastavit ću da se fokusiram na to da dam sve od sebe za tim”, poručio je Pjanić.

Podsjećamo, Koeman je u potpunosti sklonio Pjanića iz ekipe Barcelone i nije mu dao prostor za igru, a na kraju ga je uvjetovao da napusti klub kako bi imao minutažu.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje