Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pivara Tuzla i u novoj sezoni ponosni sponzor FK Sloboda (VIDEO)

Preuzmite sliku

Uoči današnje press konferencije FK Sloboda povodom početka nove sezone u okviru fudbalske BH Telecom Premijer lige upriličena je mala svečanost ozvaničenja nastavka saradnje između FK Sloboda i Pivare Tuzla d.d.

Iako su prethodno čelnici Slobode kazali da mjesto generalnog sponzora koji će biti na dresu neće jeftino prodati i da to košta 100.000 KM na kraju je ipak nastavljena saradnja sa domaćom pivarom.

Direktor Pivare Tuzla d.d. Fahrudin Salihović istakao je za predstavnike medija kako je velika čast i zadovoljstvo što se nastavlja saradnja sa FK Sloboda.

Kao lokalna pivara drago nam je da se saradnja sa FK Sloboda nastavlja. Znamo da su naši fudbaleri ostvarili dobre rezultate u prošloj sezone i zato želimo da im budemo podrška i budućem periodu. U ime Pivare Tuzla d.d. želimo puno sportske sreće fudbalerima i stručnom štabu FK Sloboda” – kazao je Salihović.

Direktor Pivare nije želio otkriti vrijednost potpisanog ugovora između ove domaće kompanije i FK Sloboda ali je kazao kako su u pitanju značajnija sredstava nego je to bio slučaj prošle sezone.

U pitanju je jedan od najvećih ugovora koje je Pivara Tuzla ikada potpisala sa nekim sportskim kolektivom” istakao je Fahrudin Salihović.

  • pivara-tuzla-nastavak-saradnje1
  • Zanimljvo da se danas na press konferenciji nije pojavio niko od od službenih predstavnika FK Sloboda kako bi se ozvaničio nastavak saradnje i potpisao ugovor pa je na kraju trener Slobode Husref Musemić pozirao fotoreporterima sa direktorom Pivare Tuzla. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,