Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Petev o poruci BHF-a “Petev odlazi!”: Nemam šta reći

Preuzmite sliku

Reprezenatcija Bosne i Hercegovine sutra u Zenici dočekuje Rumune u okviru drugog kola Lige Nacija, a medijima se na press konferenciji obratio selektor Ivajlo Petev.

“Blizak sam Rumuniji, pratim rumunsko prvenstvo i znam 99% igrača, uvijek su imali velike igrače, to isto smatram, ali svaka utakmica je posebna za sebe i svako može odigrati slabu utakmicu. Mislim da nismo bili neozbiljni protiv Finske”, kazao je Petev dodavši:

“Svjesni smo kako smo odigrali, a na kraju smo imali malo sreće. Šteta bi bilo da smo izgubili. Imamo još sutra ujutro trening i biće izmjena u sastavu, koji ćemo odrediti tek nekoliko sati prije susreta. Mi ćemo se prilagoditi i igrati onako kako nama najviše odgovara da probamo pobijediti utakmicu”.

Petev je prokomentarisao i transparent BH Fanaticos-a  u Finskoj gdje su jasno istakli da žele odlazak Peteva.

Ne bih komentiarisao transparente Fanaticosa. Nisam ih vidio odmah, tek sutra. Nemam ništa reći. Bit će promjene u odnosu na Finsku”, naglasio je Petev.

Utakmica se igra na Bilinom polju od 20:45 sati uz direktan TV prijenos na BHT1 i Moja TV. Glavni sudija na meču je Nijemac, Sascha Stegemann.

Rumunija je u prvom kolu poražena od Crne Gore sa 2:0, dok su Zmajevi remizirali u Finskoj 1:1.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,