Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pas sa Tušnja koji je oduševio cijeli svijet svojim driblinzima “potpisao za Slobodu”

Preuzmite sliku

Sjećate li se simpatične scene koja se dogodila na utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine između Slobode i Posušja.

Pas je prekinuo susret, utrčao je na teren stadiona Tušanj, došao do lopte i počeo je da trči sa njom na oduševljenje publike.

Na terenu je proveo desetak sekundi. Uspio je oduševiti gledaoce, a ne treba ni govoriti kakve je tada komentare izazvao na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini.

Ova scena sa bh. terena obišla je čitav svijet. Engleski Sky Sports i američki ESPN samo su neki od medija koji su podijelili snimak ove scene sa Tušnja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sky Sports (@skysports)

Nakon skoro tri mjeseca od ovog simpatičnog trenutka iz kluba sa Tušnja stiže ekskluzivna informacija o najvažnijem potpisu ikada. “Dognaldo” je postao član crveno crnih ali Uprava želi dodatno profitirati na nesvakidašnjem talentu, stoga saopštenje kluba iz Rudarske 2, prenosimo u cijelosti:

“Menadžerski zastupnici Dognalda su uložili maksimalan napor i Dognaldo je danas zvanično potpisao za Slobodu. No, znajući da su njegove pseće vještine potrebnije u nekom toplom domu nego na zelenom terenu, spremni smo da ga unovčimo. Cijena je topao dom, porodična atmosfera, neograničena ljubav, puno pseće hrane i još više zagrljaja. Osoba/porodica koja ga od nas otkupi po ovoj cijeni zauzvrat ima sezonsku kartu za utakmice Crveno – crnih.

  • Dognaldo je trenutno u karantinu u NIRINA – Dog Shelter in Tuzla (Bosnia and Herzegovina), pa svi koji su zainteresovani da upravo on postane dio vaše porodice, javite se!

    P. S. Dognaldo nije jedini koji traži dom, a kako smo saznali nije ni jedini koji ima impresivne fudbalske vještine.” navodi se u saopštenju.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,