Foto: Tuzlanski.ba

Otvaranje prve zvanične navijačke prodavnice fudbalske reprezentacije BiH, popularnog "BH FAN SHOP-a", danas je stvorilo ogroman interes javnosti.

fun-shop-bih

U "BH FAN SHOP-u" koji se nalazi u ulici Ćurčiluk na broju 7, u neposrednoj blizini Zlatarske ulice i Bezistana u sarajevskom starom gradu Baščaršiji, svi zainteresovani će moći kupiti više od 300 artikala sa oznakama Fudbalskog saveza BiH i naše fudbalske reprezentacije.

fun-shop-bih1

Najtraženiji proizvod danas je bio, a vjerujemo da će tako biti i u budućnosti, dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji navijači u kompletu koji čine majica i šorc mogu kupiti u dvije različite varijante, sa ili bez odštampanog imena i broja.

fun-shop-bih2

U plavoj ili bijeloj boji, dres naše reprezentacije u kompletu koji čine šorc i majica koštat će vas 90 KM bez odštampanog imena i broja, odnosno 100 KM sa odštampanim imenom i brojem.

fun-shop-bih4

Vrhunsku uslugu "BH FAN SHOP" potvrđuje mogućnošću da vam u kratkom roku prodavači mogu odštampati ime i broj po vašoj želji, te tako možete po cijeni od 100 KM imati originalni dres fudbalske reprezentacije BiH sa vašim imenom na leđima.

Iz NFSBIH najavljuju da je uskoro planirana i online prodaja svih artikala.

fun-shop-bih5

Reprezentacija.ba / Tuzlanski.ba

HTML Online Editor Sample