Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ordagić odbio ponudu iz Južne Koreje i ostaje na Tušnju

Preuzmite sliku

Fudbaler Slobode Amer Ordagić nije prihvatio ponudu da svoju fudbalsku karijeru nastavi u dalekoj Južnoj Koreji, potvrđeno je za Tuzlanski.ba

“Istina je da nisam prihvatio ponudu iz Južne Koreje. Neke stvari se nisu poklopile kako sam očekivao što znači da sam i dalje fudbaler Slobode” – kazao je jedan od najboljih fudbalera Premijer lige Bosne i Hercegovine za Tuzlanski.ba.

Ordagića ugovor sa Slobodom veže do ljeta 2017. godine, međutim njemu će od strane nove Uprave biti ponuđeno produženje ugovora za još najmanje jedu godinu.

“Ostaje da tokom ove sedmice sa ljudima u Slobodi obavim novi razgovor i probam dogovoriti produženje ugovora. Nadam se dobrim utakmicama na proljeće, punom stadionu i evropskim takmičenjima.” – kaže Ordagić.

Informacija da Amer Ordagić neće put Južne Koreje sigurno će najviše obradovati trenera Vladu Jagodića koji će u nastavku prvenstva igru Slobode moći da gradi na ovom 23-godišnjem igraču koji je i najbolji asistent tima ove sezone sa šest asistencija. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,