Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Omar Pršeš raskinuo ugovor sa Slobodom

Preuzmite sliku

Veznjak tuzlanske Slobode Omar Pršeš raskinuo je ugovor sa FK Sloboda.

Pršeš je za raskid ugovora prihvatio sve uslove koje je zahtjevala Uprava kluba od njega kako bi dobio ‘čiste papire’. Omar Pršeš je sa Slobodom imao potpisan ugovor da maja mjeseca ove godine, a kako stvari stoje svoju fudbalsku karijeru će nastaviti najvjerovatnije u Veležu iz Mostara.

Iako, je Pršeš u dresu Slobode posljednjih mjeseci pružao odlične partije ipak je donio odluku da digne sidro sa Tušnja. Nezvanično, pored Veleža postoji mogućnost da Pršeš ode u neki klub i izvan granica Bosne i Hercegovne.

Podsjetimo, Omar Pršeš je u posljednjih 19 nastupa u dresu Slobode u okviru takmičenja BH Telecom Premijer lige BiH postigao dva pogotka uz dvije asistencije.

Trener FK Sloboda Gradimir Crnogorac će sutra na Tušnju u 11:00 sati obaviti prozivku fudbalera nakon ćega će boto održan i trenng što će označiti i početak priprema pred nastavak takmičenja u proljetnoj dijelu prvenstva.

Sloboda trenutno zauzima deseto mjesto na tebali sa sa 17 osvojenih bodova i svega bodom više od Čelika koji se nalazi u zoni ispadanja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,