Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oko 50 pristalica Beitara stiže na Bilino Polje: Iz Tuzle kreću kolone vozila

Preuzmite sliku

U utakmici prvog pretkola Evropa lige između Slobode i Beitara koja se igra večeras na stadionu Bilino Polje u Zenici od 18 sati gosti iz Izraela imat će podršku oko 50 svojih navijača koji će doputovati iz Jeruzalema, piše Tuzlanski.ba

Pristalice Beitara u Zenicu će doputovati preko Mađarske, Rumunije i Dubrovnika, među njima kako sazanjemo neće biti članova njihove najvatrenije skupine „La Familia“.

Navijači Beitara svoj klub bodrit će sa sjeverne tribine stadiona u Zenci.

Kako su nam kazale kolege iz Izraela, samo ukoliko Beitar ostvari povoljan rezultat protiv Slobode njihov stadion biti će ispunjen do posljednjeg mjesta, u suprotnom očekuje se slabija posjeta. S druge strane iz Tuzle prema stadionu Bilino Polje u Zenici neće biti organiziranog dolaska navijača koji će doputovati uglavnom privatnim automobilima i kombi vozilima.

Da je zanimanje za utakmicu između Slobode i Beitara veliko, pokazuje i veliki broj akreditovanih novinara i fotoreportera koji će pratiti meč ova dva kluba.

Utakmica prvog pretkola Evropske lige FK Sloboda – Beitar Jeruzalem igra se sutra od 18 sati na stadionu Bilino polje u Zenici. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,