Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ogorčena radnica o Ramosovoj svadbi: Tretirali su nas kao pse

Preuzmite sliku

Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru – i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih, priča anonimna radnica sa svadbe Sergia Ramosa i Pilar Rubio

Nakon što su 15. juna, kapiten Real Madrida Sergio Ramos (33) i njegova izabranica Pilar Rubio (41) izgovorili sudbonosno ‘da’ u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, procurili su i ne tako ‘glamurozni’ detalji oko cijele svadbe, piše 24sata.hr

Anonimna članica osoblja koja je radila na vjenčanju, u televizijskoj emisiji ‘Salvame’ otkrila je neugodne detalje koji su šokirali brojne fanove televizijske voditeljice i popularnog fudbalera. Anonimna žena izjavila je kako su organizatori vjenčanja osoblje tretirali poput robova.

– Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru – i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjira gostiju – izjavila je anonimna žena koja identitet nije htjela otkriti jer je morala potpisati ugovor s organizatorima u kojem piše kako će biti kažnjena sa čak 98000 eura ukoliko otkrije bilo kakve detalje sa svadbe.

  • Podsjećamo, Sergio i Pilar upoznali su se nakon Evropskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

    Na njihovo vjenčanje u Španiji pozvano je preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući Davida Beckhama (44), Luku Modrića (33) i Matea Kovačića(26).

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje