Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ognjen Vranješ: Moje greške se preuveličavaju, osjećam se kao žrtveni jarac

Preuzmite sliku

Brojni skandali koje je izazvao u posljednje vrijeme koštali su Ognjena Vranješa (29) mjesta u reprezentaciji BiH, a njegovih usluga odrekao se i Anderlecht, koji ga je prebacio u drugi tim i namjerava ga prodati na kraju sezone.

Vranješ je nakon svega odlučio progovoriti za belgijske medije i otkriti kako se trenutno osjeća.

“I Benzema je bio uključen u razne kontroverze, ali je i dalje glavni oslonac Real Madrida, iako se tako veliki klub ne može porediti s Anderlechtom. Ono što želim reći jeste da se moje greške preuveličavaju, osjećam se kao žrtveni jarac. To je nepravedno.  Skupo sam platio svoje greške u koracima, samokritičan sam i znam da ono što se dešavalo zadnjih mjeseci nije bilo dobro za mene”, rekao je Vranješ.

Tvrdi kako ga ne interesuje mišljenje drugih o njemu.

“Nemam problema sa slikom ‘lošeg momka’, možda stvarno i jesam, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. To ne mogu promijeniti, niti se želim baviti time šta neko misli o meni”, dodao je bh. defanzivac.

Najveću pažnju javnosti Vranješ je izazvao aferom sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom, a našao se na udaru i zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića. Uz to je podržao nasilje navijača AEK-a, a sukobio se i sa navijačima BiH, popularnim Fanaticosima, koje je nazvao “bauštelcima”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,