Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasio se Sergej Barbarez: Samo me pustite da imam svoje snove…

Preuzmite sliku

Nekadašnji kapiten naše fudbalske selekcije Sergej Barbarez (49) jedan je od najozbiljninih kandidata za novog selektora Zmajeva, a danas se oglasio putem svog zvaničnog Instagram profila.

Barbarez je poručio da ga zanimaju samo interesi Bosne i Hercegovine i reprezentacije te da se nikome nije nametao prilikom izbora za selektora.

“Danima se moje ime provlači po medijima i svi se sada osjećaju pozvanim da komentarišu mene i moje motive! I dalje ne želim da se uključujem u te medijske priče, samo želim da svi još jednom znate da ja nisam, niti ću ikada biti nečiji čovjek osim svoj. Nisam se nikome nametao, nisam slao kandidature i nisam nikome ništa radio iza leđa. Kada sam dobio poziv, razgovarao sam čista srca i sa vizijom kako ja mogu raditi. Tuđi interesi me ne zanimaju, samo interesi Bosne i Hercegovine i reprezentacije! Samo me pustite da imam svoje snove…”, napisao je Barbarez.

BiH je 4. januara trebala dobiti novog selektora, ali se Izvršni odbor NS BiH nije se mogao odlučiti između bugarskog trenera Ivayla Peteva te Sergeja Barbareza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sergej 🅱️arbarez (@sergej.barbarez.official)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,