Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasio se golman Tuzla Cityja nakon zadržavanja u bolnici (VIDEO)

Preuzmite sliku

Golman Tuzla Cityja Nevres Fejzić danas je hospitalizovan poslije nezgode na utakmici sa Sarajevom, ali se oporavlja u tuzlanskoj bolnici.

Poslije samo šest minuta igre golman domaćih morao je da napusti teren i hitno da bude prebačen u bolnicu poslije sudara sa gostujućim kapitenom Krstom Velkoskim.

Fejzić je izgubio svijest, a nakon ukazivanja pomoći prebačen je u tuzlansku bolnicu, gdje mu je dijagnostifikovan potres mozga, a nekoliko časova kasnije stigle su i dobre vijesti. Golmana Tuzla Cityja kontaktirao je Mondo, a on je potvrdio da se uspješno oporavlja.

“Tu sam u bolnici, imam potres mozga, radim još neke pretrage, ali sve u svemu je dobro. Ostavili su me na posmatranju 24 sata da vide da li će biti nekih posljedica, ali sve u svemu, biće dobro“, rekao je Fejzić za Mondo.

Sudara sa Velkoskim i onoga šta se poslije toga dešavalo na terenu se ne sjeća. „Ne sjećam se ničega. Sjećam se samo izlaska na teren i da sam se probudio u kolima hitne pomoći“, rekao nam je Fejzić, koji je dodao da je ovo drugi put da doživi ovakvu povredu.

Fudbalski klub Sarajevo u međuvremenu je preko svog Facebook naloga poželio brz oporavak Fejziću. Fejzića smo pitali da li mu se u međuvremenu javio i kapiten Velkoski.

“Možda se javio na moj telefon, ali trenutno ga nemam kod sebe. Koristim telefon od supruge, tako da ne znam ko mi se javljao“, rekao je on. (Mondo)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje