Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasi puni ulaznica BiH – Crna Gora, za Zmajeve se ponovo traži karta više

Preuzmite sliku

Večeras će u Zenici snage odmjeriti reprezentacije Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Interesovanje za utakmicu je na dobrom nivou, te se očekuje ispunjeno Bilino polje.

Zmajevima pobjeda donosi željenu prvu poziciju u Ligi Nacija, plasman u baraž, A diviziju Lige Nacija i znajačnu novčanu nagradu.

Naša reprezentacija je u julu odigrala dobro četiri utakmice Lige Nacija, a borba za prvo mjesto privukla je ponovo pažnju bh. sportske javnosti i navijača širom BiH.

Očekuje se ispunjeno Bilino polje i velika podrška za Džeku, Pjanića i društvo. Prodaja ulaznica počela je još prije deset dana, a danas smo provjerili stanje preprodaje ulaznica na internet oglasima.

Na stranici Olx.ba ima skoro 100 oglasa sa prodajom ulaznica, a cijene su u prosjeku duplo veće u odnosu na regularnu prodaju. Jug i sjever su u preprodaji u prosjeku 20 KM, zapad je između 40 i 50 KM, dok je istok 30 KM.

Cijene ulaznica u prodaji NS/FS BiH su bile: 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever). Gosti su dobili 5% kapaciteta za svoje navijače.

Utakmica BiH – Crna Gora igra se večeras na Bilinom polju od 20:45 sati uz direktan TV prijenos na BHT1.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,