Srijeda, 1. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Od sutra prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Austrija

Preuzmite sliku

Prodaja ulaznica za utakmicu između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Austrije u okviru UEFA “Lige Nacija” počet će u utorak u 9 sati.

Za ovu utakmicu koja se igra 11. septembra na stadionu “Bilino Polje” u Zenici, Nogometni savez BiH u prodaju će pustiti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu “zapad”, 1.250 za “istok”, 1.750 “sjever” i 2.000 “jug”.

Cijana ulaznice za zapadnu tribinu je 40 KM, za “istok” 30 KM, te za “sjever” i “jug” 20 KM.

Prodaja 5.550 ulaznica vršit će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije “Centrotrans”. Jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta. Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena, saopćeno je iz NSBiH.

Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica.

Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima “Centrotransa”.

  • U neposrednoj prodaji bit će 4.450 rezervisanih ulaznica za potrebe: igrača i stručnog štaba “A” reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne i područne saveze, putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, zaslužne nogometni radnike i bivše reprezentativce BiH, sponzore i partnere NSBiH, organe i institucije državnog i entitetskog nivoa, administraciju NSBiH i Nogometni savez Austrije.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , , ,