Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Od Las Vegasa do Vlasenice: Gdje ljetuju ,,Zmajevi”?

Preuzmite sliku

Fudbaleri širom svijeta nalaze u zadnjim danima ljetnog odmora, pred početak priprema za narednu sezonu. Čitava plejada bh. reprezentativaca okupirala je najpoznatija svjetska ljetovališta.

Edin Džeko, kapiten “Zmajeva” i napadač Rome, ljetni odmor provodi u Dubrovniku, u vlastitoj luksuznoj vili, u krugu porodice i prijatelja.

Stigao brat konacno i malo dalje od Budve 😎🇧🇦🇲🇪 #Dubrovnik @sj10___

A post shared by EdDzeko (@ed_dzeko) on

Golman bh. selekcije Asmir Begović je sa suprugom otputovao na Ibizu kako bi joj priredio magičnu proslavu šeste godišnjice braka, a time se pohvalio i svojim pratiocima na Instagramu.

Ibiza vibes. ☀️ 😎🙌🏻 @thomasroyall #thomasroyallontour #ibiza

A post shared by asmir1 (@asmir1) on

Na Ibizi je i nogometaš Hoffenheima Ermin Bičakčić i napadač Bristol Cityja Milan Đurić, ali i Sead Kolašinac, novi igrač Arsenala. Na španskom otočju ljetuje i novopečeni bh. reprezentativac Samir Memišević, član holandskog Groningena za destinaciju je izabrao Palma de Majorku.

A post shared by Ermin Bicakcic (@bico3) on

Miralem Pjanić je na odmoru u Sjedinjenim Američkim Državama, u Las Vegasu. Za ovu destinaciju odlučio se i veznjak belgijskog Genta Danijel Milićević, koji je sa djevojkom bio u Las Vegasu, a potom je bh. reprezentativac obišao otoke Turks i Kaikos u Sjevernoj Americi, na kojima se opuštao uz jahanje konja.

Član Herthe Vedad Ibišević odmor je proveo u rodnoj Vlasenici, a nekoliko dana bh. napadač boravio je i u glavnom gradu BiH. Ognjen Vranješ, defanzivac AEK-a, posjetio je rodnu Banju Luku.

Kenan Kodro, nakon iscprljujuće sezone u španskoj Osasuni, odlučio je da baterije napuni u Blagaju i Mostaru.

,,U Blagaju je najveći rahatluk. Tu punim baterije. Odmaram se daleko od mobitela i interneta, u krugu ljudi koje volim”, kazao je Kodro. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje