Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Objavljen snimak: Kolašinac i saigrači iz Arsenala udišu azotni oksid odnosno ‘plin za smijanje’ (FOTO)

Preuzmite sliku

Engleski The Sun objavio je šokatan videosnimak na kojem se vide igrači Arsenala, između ostalih i bh. reprezentativac Sead Kolašinac, kako tokom noćnog izlaska udišu azotni oksid, poznatiji kao plin za smijanje.

Na snimku koji je objavljen ekskluzivno na The Sunu jasno se vide Sead Kolašinac, Alexandre Lacazette, Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang, Matteo Guendouzi, Henrikh Mkhitaryan i Shkodran Mustafi kako uživaju tokom izlaska, a prema onome što se može vidjeti samo Mkhitaryan i Mustafi nisu udisali ovu supstancu.

Pomenuti igrači snimljeni su u klubu Tepe u augustu ove godine, a prve informacije s Otoka govore da je na ovom partiju bilo čak 70 žena. Igrači Arsenala su, pored udisanja azotnog oksida, konzumirali šampanjac i votku, a njihov račun iznosio je 30.000 funti.

Jedan od onih kojem je najmanje prijala ovakva vrsta druženja je mladi Francuz Guendouzi koji se u jednom trenutku čak i onesvijestio.

Inače, azotni oksid nije zabranjen u Engleskoj, a jedina zabrana odnosi se na prodavanje ove supstance maloljetnim osobama. Što se tiče posljedica, jedna od najčešćih je padanje u nesvijest, kao što je slučaj s mladim Guendouzijem, a ukoliko se desi da konzument nema dovoljno zraka, ova supstanca može imati smrtonosne posljedice.

Azotni oksid najčešće se koristi udisanjem malih količina koje izazivaju nekontrolisano smijanje.

Iz Arsenala se još uvijek nisu oglasili o ovom slučaju, a s obzirom na to da se desio još prije početka sezone, teško je za očekivati da će igrači biti kažnjeni. Arsenal je trenutno u nizu od 20 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, a u posljednjem kolu remizirali su s Manchester Unitedom na Old Traffordu (2:2), prenosi Klix.ba.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,