Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novinar koji prati Inter otkriva kada će se Džeko pridružiti novim saigračima

Preuzmite sliku

Još uvijek se čeka na dogovor Rome i Intera u vezi transfera Edina Džeke (33), a ako je vjerovati italijanskom novinaru Alfiju Musmarri, on je vrlo blizu.

Musmarra, koji inače prati dešavanja u Interu, objavio je kako će se Džeko pridružiti novim saigračima kada se vrate sa priprema u Italiju i da nema razloga za zabrinutost među navijačima, s obzirom da je bh. reprezentativni kapiten u jučerašnjem prijateljskom susretu nosio kapitensku traku.

“Mnogi su bili uzrujani kada su vidjeli da je Džeki dodijeljena kapitenska traka, ali ništa se nije promijenilo. Po onim informacijama koje ja imam, pregovori su sada mnogo uspješniji nakon jednog perioda zahlađenja i Džeko bi trebao doći u Milan kada se ekipa vrati u Italiju. U suštini, ostalo je još samo da se srede neki detalji”, kaže Musmarra.

Džeko nije jedini koji bi dres Rome zamijenio onim Intera, a putem Giuseppe Meazze navodno će krenuti i Aleksandar Kolarov.

“Vjerujem da neće samo Džeko doći, jer mi je rečeno da Inter i Roma počinju pregovore koji uključuju i neke druge elemente. Vjerujem da dolazi i Aleksandar Kolarov”, dodao je Musmarra. (Reprezentacija.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,