Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novi golovi u dresu Dinama: Mladi reprezentativac BiH Armin Hodžić ponovo zablistao (VIDEO)

Preuzmite sliku

Fudbaleri zagrebačkog Dinama večeras su u meču četvrtog kola HNL-a u gradskom derbiju pobjedili NK Zagreb rezultatom 2:0, a naš mladi reprezentativac Armin Hodžić odigrao je ponovo fenomenalan meč i postigao nova dva gola u dresu Dinama.

Dinamo je poveo u 13. minuti kada je Armin Hodžić načeo mrežu domaćina. Hodžić je nakon centaršuta i loše intervencije domaćeg odbrambenog igrača iskoristio pokon loptu i bez većih problema savladao golmana Zagreba. Na odmor se otišlo kod rezultata 1:0 za Dinamo.

Igrala se 72. minuta, kada je Hodžić postigao svoj drugi gol na ovom susretu i tako svojoj ekipi obezbijedio osvajanje nova tri boda i Dinamo podigao na vrh tabele sa utakmicom više u odnosu na ostale klubove koji svoje susrete četvrtog kola HNL-a igraju u subotu i nedjelju.

Podsjećamo, Armin Hodžić je u u meču trećeg kola HNL-a kada je Dinamo na svom terenu deklasirao Inter iz Zaprešića rezultatom 5:1 postigao Hat-trick.

Sa večerašnja dva nova gola Hodžić je sigurno potvrdio da se radi o vrhunskom igraču pred kojim je sezona iz snova. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,