Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nogometaši BiH okupili se u Innsbrucku, u srijedu oproštaj Samira Muratovića

reprezentacija-BiH
Preuzmite sliku

Selektoru Safetu Sušića na prvoj prozivci javila se većina pozvanih igrača, a dolazak je otkazao jedino povrijeđeni Zoran Kvržić

reprezentacija-BiH

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u ponedjeljak u Innsbrucku, gdje će sutra odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Egipta.

samir-muratovic-reprezentacija-bihSelektoru Safetu Sušića na prvoj prozivci javila se većina pozvanih igrača, a dolazak je otkazao jedino povrijeđeni Zoran Kvržić.

Na okupljanju u hotelu “Austrija-Trend” je i Samir Muratović koji će se u srijedu oprostiti od aktivnog igranja a za reprezentativni dres ga vežu mnoge uspomene i prijateljstva.

Zaista sam sretan što ću svoju igračku karijeru završiti u reprezentativnom dresu – kazao je Muratović.

U reprezentaciji sam stekao mnogo prijatelja i oni su mi kao familija. Ova generacija igrača je uspjela da ostvari veliki uspjeh plasmanom na svjetsko prvenstvo, čime je na neki način ispunjen i san svih nas koji smo nastupali za nacionalni tim – dodao je.

Utakmica Egipat – BiH igra se u srijedu u 18.30 sati, a jedini trening prije ovog sustreta zakazan je za danas na stadionu “Tivoli” u 17.30. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: