Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

N/FSBiH se potrudio: Na Bilinom Polju nas očekuje specijalna koreografija

Preuzmite sliku

Sutra nas očekuje dugo očekivani kvalifikacijski susret za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine protiv selekcije Grčke. Fudbalski savez naše države pripremio je specijalnu koreografiju za ovaj meč, te poslao poruku svim navijačima o uputama na ovom meču. 

Prenosimo vam dio poruke iz N/FSBiH:

,,Poštovani navijači,

U svjetlu nadolazeće utakmice „A“ reprezentacije BiH protiv selekcije Grčke i naših zajedničkih nadanja da će Zmajevi u ovom veoma značajnom meču izboriti povoljan rezultat, želimo vas podsjetiti na obavezne sigurnosne mjere na stadionu „Bilino polje“ u Zenici:

Ulaznica vrijedi isključivo za jednu osobu, djeci do 7 godina nije dozvoljen ulaz, a djeca starija od 7 godina moraju imati ulaznicu. Strogo je zabranjeno i zakonski kažnjivo unošenje pirotehničkih sredstava, alkoholnih pića i tvrdih predmeta, te nije dozvoljeno unošenje transparenata koja nemaju obilježja BiH.

Iz bezbjedonosnih razloga, gledaoci trebaju zauzeti svoja mjesta najkasnije sat prije početka utakmice u sektoru za koji posjeduju ulaznicu.
Svaki navijač će na stadionu dobiti zastavicu BiH koje će biti korištene u skladu sa uputama oficijelnog spikera na stadionu.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,