Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Neymar o kritikama zbog noćnog života: Zamislite da imate 24 godine, da zarađujete koliko i ja i da imate sve što ja imam

Preuzmite sliku

Zvijezda Brazila i Barcelone Neymar je izjavio da neće prestati s noćnim životom, iako ga mnogi kritikuju zbog toga, javlja Anadolu Agency (AA).

Istakao je kako će uvijek prihvatiti samo kritike upućene zbog njegove igre, dodajući da mu se niko ne može miješati u privatni život.

Morate gledati ono što radim na terenu. Sve ostalo je privatnost. Kada sam van terena, to je moj privatni život. Sudite mi na osvonu terena. Nemam problem da govorim o kartonima ili isključenjima, ali imam kada govorim o privatnom životu. Imam 24 godine. Imam ono što sam do sada ostvario i stvari van toga. Veoma sam tih kada su te stvari u pitanju“, rekao je Brazilac.

Na kraju je priznao kako voli da izlazi vani i da se druži s prijateljima.

Volim izlaziti i družiti se s prijateljima. Imam porodicu i prijatelje. Zbog čega ne smijem uživati u žurkama? Smijem i nastavit ću to raditi. Ako ispunjavam obaveze, ne vidim nikakav problem. Zamislite da imate 24 godine, da zarađujete koliko i ja i da imate sve što ja imam. Zar ne bi radili isto?“, kazao je Neymar.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,