Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Neugodan zadatak za debitante na večeri reprezentacije (FOTO)

Preuzmite sliku

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u podne je doputovala u Cirih, gdje će u utorak protiv Švicarske igrati prijateljski meč.

Izabranici Mehmeda Baždarevića su večeras obavili trening, a poslije treninga na kojem je prisustvovalo stotinjak navijača i druženja sa našim navijačima ispred hotela “Swissotel”, bh. reprezentativci su se okupili na večeri.

Svi reprezentativci su počašćeni uskršnjim jajima, a debitante je nakon večere čekao neugodan zadatak u kojem su morali pjevati ispred svojih novih saigrača.

  • reprezentativci-debitanti-hotel1
  • Mateo Sušić i Haris Duljević puno bolje igraju fudbal nego što pjevaju, pa je njihov performans protekao uz puno smijeha i zabave.

    Dok su se reprezentativci smijali naš stručni štab je pripremao sutrašnji sastanak.

  • reprezentativci-debitanti-hotel2
  • Trener golmana Enver Lugušić uvijek ima zadatak pisanja na tablu sa koje zajedno sa selektorom Mehmedom Baždarevićem drži predavanja i daje nove upute našim igračima. Naravno zajedno sa ostatkom stručnog štaba Draganom Perićem, Igorom Jankovićem i Stefanom Žilijem, za kojeg kažu kako sve bolje razumije bosanski jezik.

    Sutra je u 18,00 sati zakazana zvanična press konferencija, a poslije toga bh. tim će obaviti trening na stadionu “Letzigrund”. (Reprezentacija.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje