Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nesvakidašnji trenutak sa Tušnja stigao i do čuvenog kanala Sky Sports

Preuzmite sliku

Kratki video snimljen na utakmici nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine na susretu između FK Slobode i FK Posušja postao je popularan na društvenim mrežama, a glavni razlog za to je pas.

Na početku susreta, crni pas nakratko je prekinuo utakmicu tako što je utrčao na teren, a ova situacija izazvala je smijeh na tribinama. Također, zabavili su se i igrači koje je nasmijao ali i iznenadio ‘neočekivani gost’.

Ova situacija desila se u 2. minuti utakmice tokom napada domaćeg tima po lijevoj strani terena. Pas je utrčao na teren, krenuo trčati prema lopti, a svoje oduševljenje pokazao je gurajući loptu “kroz noge” jednom gostujućem igraču.

Na kraju, sve je završeno tako što ga je domaći igrač iznio s terena. Iako je prekid trajao nekih 30 sekundi, snimka iz naše zemlje postala je popularna na sportskim stranicama, među kojima i Sky Sports kanal.

“Pas je ukrao predstavu u utakmici bosanskohercegovačke Premijer lige u utorak provalivši na teren nakon čega je predriblao dva igrača prije nego što je odnesen” navodi se na zvaničnom sajtu SkySportsa.

Video je objavljen i na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici koja broji preko 8 miliona pratilaca.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,