Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nemile scene u Trebinju: Tukli se članovi Leotara i Zrinjskog

Preuzmite sliku

Leotar i Zrinjski remizirali su u 14. kolu Premijer lige na Policama, ali mnogo ružnih scena mogli smo vidjeli nakon završetka utakmice.

Prvo je na press konferenciji ušao jedan od predstavnika kluba iz Trebinja i prekinuo izjavu trenera Leotara Marka Maskimovića rekavši: “Kome psuje majku mrtvu Bilbija ovdje sada? Svima nama psuje majke mrtve sada. Jel’ vam to klub, jel vam to sramota? Pitajte ga šta radi. Psuje majke mrtve što nema dovoljno vode tople! Sram Vas bilo!” kazao je ljutito jedan od članova domaćih.

Očigledno da su varnice nastavljene i poslije završetka press konferencije, a sve je eskaliralo tučom u kojoj je učestvovalo po nekoliko predstavnika Leotara i Zrinjskog. Trener Plemića krenuo je u obračun sa nepoznatom osobom, nakon čega su mnogobrojni krenuli da spriječe sukob. Ubrzo se pojavila i policija, a na snimku se može vidjeti i kako jedan od mlađih predstavnika Zrinjskog pada na pod.

Očekujemo i detaljnu istragu ovog slučaja, nakon čega će biti jasnije kako i zašto je došlo do ovog sukoba, koji je bacio veliku mrlju bosanskohercegovački fudbal.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,