Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Neće mu biti dobro kada se probudi: Navijač Tottenhama zaspao na klupi, a onda je naišao “Ajaxovac”

Preuzmite sliku

Domišljati gospodin prekrižio je grb Tottenhama, a mjesto gdje piše sponzor Spursa ‘AIA’ je malo preuredio i na kraju je pisalo ‘Ajax’. Navijač holandske momčadi uslikao se s pospankom i objavio sve na Twitteru…

Ma idem malo odmoriti, ionako ima vremena do utakmice, a i siguran sam u Londonu, pomislio je jedan navijač Tottenhama i zaspao u dresu najdražeg kluba na klupi kao beba. Pored njega prolazili su brojni navijači Ajaxa, a onda je jednome sinula ideja. ‘Idem mu ja malo upropastiti san’, pomislio je i uzeo u ruke flomaster.

Rivalstva između navijača nekada prijeđu granicu i dođe do nasilja što je za svaku osobu. No navijač Ajaxa oduševio je sve i pokazao da možete ‘napakostiti’ suparniku bez da ga povrijedite ili mu naudite. Ova objava je postala apsolutni hit, mnogi su se nasmijali, a pitanje je kako će reagirati navijač Tottenhama kada se probudi. Sigurno će požaliti taj trenutak kada je odlučio odmoriti, no barem se naspavao.

Tottenham i Ajax danas igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka u Londonu, a Holanđani su favoriti. Mnogi su ih potcijenili i uoči Reala no pokazali su da su pravo osvježenje u Evropi s mladićima koje su praktički doveli za ‘bagatelu’, a na njima će zaraditi pravo bogatstvo.

Uprkos povredi najboljeg igrača Harryja Kanea, Spursi su nakon velike borbe prošli City u četvrtfinalu i nadaju se da na temelju svog iskustva mogu izbaciti mlade Holanđane i proći u finale gdje će ih čekati pobjednik između Barcelone i Liverpoola. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje