Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Navijačima zabranjeno nošenje rekvizita na sutrašnji gradski derbi Tuzla Cityja i Slobode

Preuzmite sliku

Povodom sutrašnjeg gradskog derbija između F.K.Tuzla City i F.K.Sloboda, koji se i od 18 sati i 55 minuta na Gradskom stadionu “Tušanj”, F.K.Tuzla City izdaje Obavještenje za navijače i gledoce koji žele prisustvovati uživo utakmici da imaju sljedeće na umu:

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici stadiona “Tušanj” u subotu od 12:00 sati po cijeni od 10,00 (deset) KM. Cijena ulaznica je jedinstvena za obje tribine (zapad i sjever) i simpatizeri obje ekipe mogu izabrati s koje će tribine posmatrati utakmicu;

Vlasnici članskih karti F.K.Tuzla City na utakmicu imaju besplatana ulaz, a iste mogu nabaviti svakim danom u našem Fan shopu i one važe za cijelu sezonu (najjeftinija članska karta je 10,00 (deset) KM). Za žene i djecu do 12 godina ulaz na stadion je besplatan.

Kapije stadiona se otvaraju dva sata prije početka utakmice, dakle u 17:00 sati. Svi prisutni na stadionu se trebaju pridržavati uputa Ministarstva zdravstva i Kriznog štaba o držanju distance i nošenju maske preko nosa i usta.

Gostujućim navijačima je zabranjen organizovan dolazak na utakmice kao i nošenje bilo kakvih rekvizita (šalova, zastava…).

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje