Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Navijači iznenadili ‘Vatrene’, Dalić: Ovo nam je trebalo

Preuzmite sliku

Hrvatski navijači priredili su iznenađenje “Vatrenima” razvivši na plaži ispred njihovog hotela veliku navijaču zastavu.

Jutro uoči iznimno važnog dvoboja protiv Kanade, 200-tinjak hrvatskih navijača je ispred hotela hrvatske reprezentacije Hilton Doha razvilo veliku navijačku zastavu. Zbog dužine plaže ovog puta nije bilo moguće razviti cijelu, 200 metara dugačku zastavu, već samo onoliko koliko je dugačka plaža.

“Željeli smo pokazati našim igračima da smo uz njih i da imaju našu podršku. Samo želimo da daju sve od sebe kao što i mi dajemo za njih. Vjerujem u našu pobjedu”, kazao je Dado Čor iz Crikvenice, prenosi Hina.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić spustio se među navijače kako bi ih pozdravio. Navijački show uz rub plaže pratili su i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Marijan Kustić, Dejan Lovren, Vedran Ćorluka, Martin Erlić, Borna Barišić i drugi.

“Hvala dečkima na ovome. Trebalo nam je ovo, da osjetimo da je ovo svjetsko prvenstvo, nažalost nema nas puno ovdje na utakmicama, ali ovo je zaista prekrasno”, kazao je hrvatski izbornik.

Navijači su se okupili sa svih strana svijeta, bilo je ih i nekoliko koji su došli iz Kanade.

“Rođen sam u Kanadi, no moje srce kuca za Hrvatsku. Nadam se kako ćemo protiv Kanade biti bolji, jači, nadam se pobjedi. Kanada je bolja od nas jedino u hokeju”, kazao je Stipe Baljak iz Montreala.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje