Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Navijač Srbije u “zagrljaju” kapitena albanske reprezentacije Lorika Cane

Preuzmite sliku

Fudbalska utakmica između reprezentacija Srbije i Albanije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, prekinuta je pred kraj prvog poluvremena.

Meč nije nastavljen iz bezbjednosnih razloga, zvanično je saopštio oficijelni spiker na stadionu Partizana, prenosi Tanjug.

Susret je prekinut kada se iznad terena pojavio mali leteći objekat sa albanskom zastavom.

  • 10646977_10150492717409959_142859241708189938_n
  • U trenutku kada je srpski fudbaler Stefan Mitrović uhvatio zastavu, na njega su nasrnula dvojica albanskih igrača u pokušaju da mu je otmu.

    Tada je došlo do opšte gužve na terenu, utrčalo je i nekoliko navijača, pa je sudija Martin Etkinson iz Engleske pozvao igrače u svlačionicu i prekinuo meč.

    Fudbaleri Albanije su prilikom napuštanja terena gađani bakljama i upaljačima, a policija je ušla na južnu tribinu i razdvojila dve grupe navijača, javlja izvještač Tanjuga.

    Navijač koji je uleti na atletsku stazu udario je jednog albanskog igrača kada je napuštao teren.

    Prekid je trajao više od 50 minuta, a u međuvremenu vođene su konsultacije između predstavnika dva nacionalna saveza i delegata UEFA o tome da li može da bude nastavljena. Konačna odluka je da meč neće biti nastavljen. Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.

    Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi kako jedan navijač Srbije nasrće na igrače Albanije, međutim kapiten albanske reprezentacije Lorik Cana nije ostao dužan navijaču s kojim je razmijenio nekoliko udaraca.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,