Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nalić uoči utakmice protiv Širokog Brijega: Nadam se dobroj utakmici uz malo više bodova

Preuzmite sliku

U okviru 17. kola nogometne Premijer lige BiH u nedjelju sa početkom u 13:30 sati na tuzlanskom stadionu Tušanj sastaju se klubovi Sloboda i Široki Brijeg.

“Do sada smo dva puta igrali protiv Širokog Brijega, gdje smo imali dobre utakmice. I treći put se nadam dobroj utakmici, s tim što bih ovaj put poželio malo više bodova. Vukliš nam nije dostupan zbog isključenja u prethodnom kolu, a ne možemo računati ni na Ignjatovića i Balabana zbog žutih kartona te Vasiljevića koji je prije mjesec dana povrijedio kičmu”, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Zlatan Nalić, šef stručnog štaba Slobode.

Pred Slobodom, čiji je sastav za ovaj meč još uvijek nepoznat, do nedjelje su još dva treninga, a fudbaler ovog kluba Edis Smajić izjavio je da je u proteklih nekoliko dana u timu odlična atmosfera.

“Svi se dobro slažemo i treniramo. Za predstojeću utakmicu spremamo se sve više i očekujemo pozitivan rezultat. Dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje navijača”, naveo je Smajić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje