Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nalić: Sačuvali smo svježinu, mislim da možemo ostvariti tri boda

Preuzmite sliku

Nakon uspješne misije u Kup-u BiH, gdje su crveno-crni izborili prokazak u narednu fazu takmićenja, Sloboda će u desetom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju dočekati sastav GOŠK-a.

Trener Tuzlaka Zlatan Nalić na konferenciji za medije je rekao da poznaje ekipu iz Gabele, te da želi tri boda u ovom susretu.

– Imamo iza nas relativno fin period, osvojili smo bodove, prošli u kupu. Ostvarili smo tri cilja, prošli u kupu, osposobili kadar sa manjom minutažom i sačuvali svježinu za GOŠK. Poznajemo vrlo dobro način igre GOŠK-a, znamo da igraju defanzivnije sa dobrom tranzicijom. Mislim da možemo ostvariti tri boda koja su nam izuzetno važna.

Predstavnicima medija se obratio i veznjak Adis Hadžanović koji je rekao da je cilj Slobode u utakmici sa GOŠK-om pobjeda.

– Sutra je utakmica kući, idemo opet da pobjedimo da se radujemo pred našim navijačima. Svaku utakmicu idemo na pobjedu. GOŠK je tvrd protivnik, ali mi imamo svoju igru, znamo šta nam je cilj, daćemo sve od sebe i mislim da ne bismo trebali imati problema, istakao je Hadžanović.

Utakmica Sloboda-GOŠK igra se sutra sa početkom u 19 sati, a za Tuzlake u ovom susretu neće nastupiti Mehmed Alispahić zbog tri žuta kartona. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje