Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nalić i Žižović najavili utakmicu u Bijeljini (VIDEO)

Preuzmite sliku

U posljednjem 33. kolu BH Telecom Premijer lige BiH, fudbaleri Slobode gostuju u Bijeljini kod ekipe Radnika, koja i dalje iz prikrajka čeka svoju šansu za izlazak u Evropu, ukoliko sarajevski Željezničar ne dobije licencu za nastup u međunarodnim takmičenjima.

Radnik trenutno ima tri boda više od Slobode, te se nadaju da će slaviti u susretu sa Tuzlacima.

– Nastojati ćemo da dobijemo utakmicu i da se na dostojanstven način oprostimo od naših navijača. Svi igrači su spremni i raspoloženi i nadam se trijumfu – kratko je prokomentarisao trener Bijeljinaca, Mladen Žižović.

Sa druge strane, Sloboda je u lošoj formi. Unatoč tome, tim sa Tušnja želi, barem prema riječima trenera Zlatana Nalića, pobjedom završiti sezonu.

– Ogromna nam je želja da završimo sezonu sa pobjedom i nadam se da će moji igrači biti dovoljno fokusirani da to i odrade. Radnik je izuzetno dobra ekipa sa kojim uvijek imamo problema, bez obzira igramo li kući ili na strani, međutim zaista sam optimista – rekao je Nalić.

Susret se igra na Gradskom stadionu u Bijeljini, u subotu 25. maja 2019. godine sa početkom u 17.00 sati. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,