Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nainggolan: Čujem se s Pjanićem skoro svaki dan

Preuzmite sliku

Italijanska Serija “A“ u 17. kolu donosi veliki derbi između lidera Juventusa i drugoplasirane Rome. No, osim što je riječ o utakmici koja je rezultatski jako važna i zbog toga, naravno, zanimljiva, ona ima i svoju drugu stranu priče – bh. reprezentativca Miralema Pjanića. Naime, popularni “Mire“ je u ljetnom prelaznom roku odlučio napustiti italijansku prijestonicu i preseliti se u Torino. To je naljutilo mnoge navijače, ali i igrače Rome.

Belgijski reprezentativac Radja Nainggolan, koji se nakon Pjanićevog odlaska šalio da s njim neće razgovarati, kaže da je u sjajnom odnosima sa bh. fudbalerom i da se čuju gotovo svaki dan.

Pjanića volim isto kao i prije. Čujemo se gotovo svaki dan. Što se mene tiče, odlučio sam da ostanem bez obzira na mnoge ponude. Ovdje me vole“, kazao je Nainggolan za italijanske medije i okrenuo se današnjem derbiju:

Protiv Juventusa moramo stvarno pokušati doći do pobjede da shvatimo gdje smo stvarno u ovom trenutku. Zaista mislim da možemo dobiti ovaj derbi.

Utakmica 17. kola između Juventusa i Rome igra se večeras u Torinu s početkom u 20.45 sati. Nakon 16 odigranih kola “stara dama” je na prvo mjesto s 39 bodova, a “vučica” je druga sa četiri boda manje. (Anadolija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje