Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Načelnik Imamović poželio sreću fudbalerima Slobode

Preuzmite sliku

Fudbalska grozinca zahvatila je grad soli i sva pažnja javnosti u Tuzli usmjerena je na najvažniju sporednu stvar.

Na posljednjem treningu pred odlučujući meč sa Igmanom, u okviru posljednjeg 30. kola u Prvoj ligi FBiH, podršku igračima i stručnom štabu Fudbalskog kluba Sloboda, dao je načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović.

Sve čestitke svima u FK Sloboda na svemu što su do sada učinili. Premijer liga je tako blizu i ja im od srca želim da sutra slave pobjedu i obraduju sve nas. Svi oni na čelu sa predsjednikom Husićem u nama imaju veliku podršku!” – kazao je načelnik Imamović.

Posjetom Jasmina Imamovića svoje zadovoljstvo na treningu, nisu krili šef Stručnog štaba FK Sloboda Miroslav Ćiro Blažević, i predsjednik kluba Azmir Husić. Ističu da im posjeta načelnika Imamovića mnogo znači, i zahvalili su se svima koji su na bilo koji način pridonijeli uspjesima Slobode.

Iskreno se nadam da ćemo zajedničkim snagama od Slobode napraviti vodeći klub u BiH. Pred nama je sutra velika utakmica, ali ja sam ubijeđen da ćemo slaviti pobjedu i vratiti se gdje nam je mjesto. Kada se vratimo u Premijer ligu, zajedno sa svim gradskim strukturama možemo ići samo naprijed!” – istakao predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić.

Podsjećamo, da se susret između Slobode i Igmana igra sutra od 17:30 sati na stadionu Tušanj.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje