Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na utakmicu između Slobode i Dinama stiže oko 300 pripadnika Bad Blue Boysa

Preuzmite sliku

Nogometaši Slobode će u petak 11. oktobra od 17:00 sati na stadionu Tušanj povodom proslave 100-godišnjice kluba ugostiti GNK ‘Dinamo’ iz Zagreba sa kojim će biti odigrana prijateljska utakmica.

Iako, će Dinamo u Tuzlu doputovati nekompletan zbog obaveza igrača koje imaju obaveze u svojim reprezentacijama, vjeruje se kako će tribini biti ispunjene do posljednjeg mjesta. Također, ovim povodom najvatreniji navijači Slobode ‘Fukare’ spremaju specijalnu koreografiju kako bi čestitali 100-ti rođendan Slobodi.

Okupljanje Fukare je zakazano na šetalištu Slana Banja u podnevnim satima odakle će u koretu svi zajedno krenuti ka stadionu Tušanj.

Iako je u pitanju prijateljski meč između Slobode i Dinama ni gosti iz Zagreba neće biti bez podrške svojih navijača na ovom susretu. Naime, kako sazanje Tuzlanski.ba najavljen je dolazak grupe od oko 300 pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys.

Ulaznice za utakmicu između FK Sloboda Tuzla i GNK Dinamo Zagreb puštene su u prodaju po cijeni od 10 KM, dok je za djecu do 7 godina ulaz besplatan.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje