Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić: Smatram da imamo kvalitet i snagu za dobar meč protiv Želje (VIDEO)

Preuzmite sliku

Za razliku od prethodnih press konferencija FK Sloboda domaćin danas održane pred sutrašnju utakmicu protiv Željezničara bio je Admiral Electronic Casino ponosni sponzor i dokazani prijatelj FK Sloboda.

Predstavnicima medija u ugodnom ambijentu obratili su se prvi čovjek struke Crveno-crnih Husref Musemić i povratnik u tim nakon nakon odslužene kazne kapiten Zajko Zeba.

“Sigurno da je ekipa Željezničara nezgodna. Pred nama je važna i teška utakmica. Željo je dobio novi stručni štab i doveo dosta novih igrača i sigurno da žele biti u samom vrhu. Čeka nas teška i neizvijesna utakmica ali mi igramo pred domaćom publikom i vjerujem da imamo kvalitet i snagu da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Svi igrači su na raspolaganju, a hoćemo li pogoditi sa sastavom znati ćemo nakon utakmice” – kazao je Musemić i podsjetio:

Prošli put Željezničar nas je dobio na Tušnju više sretno ali mi smo njih eliminisali u Kup-u tako je da smo tu negdje. Pozivam navijače da nas podrže jer sigurno da nas čeka teška utakmica” – kaže šef struke FK Sloboda.

Nakon odslužene kazne od pet utakmica neigranja u tim se sutra vraća i kapiten Zajko Zeba čije će prisustvo na terenu itekako značiti za ekipu i možda konačni ishod susreta.

Kazna je iza mene tako da o tome ne bi previše trošio riječi. Mislim da sam spreman. Ekipa je u ova tri kola bez mene odradila sjajan posao. Protiv Želje nas čeka težak meč ali smatram da možemo ostvariti dobar rezultat. Očekujem veliku podršku navijača koje ovim putem pozivam da dođu na Tušanj” rekao je Zajko zeba.

Musemića smo još pitali kada će Bobić ponovo od prve minute stati među stative, kakav je status Ivana Fatića u klubu i hoće li Ordagić obući dres Hajduka? Kompletan snimak press konferencije pogledajte u video prilogu članka.

Utakmica između Slobode i Željezničara na rasporedu je sutra od 17:30 sati. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje