Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić i Zeba: “Biće teško, moramo dati svoj maksimum” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Dan uoči utakmice prvog pretkola Evropske lige između Slobode i Beitara danas je na stadionu Bilino Polje u Zenici održana press konferencija FK Sloboda.

Predstavnicima medija od kojih je samo portal Tuzlanski.ba bio sa područja Tuzlanskog kantona obratili su se šef stručnog štaba FK Sloboda Husref Musemić i kapiten tima Zajko Zeba.

Musemić je u uvodnim riječima kazao kako je veliki hendikep za ekipu povreda Mehmedagića, nedostatak radne dozvole za Fatića i Lazevskog te povreda koju je prije dva dana zadobio Asim Zec.

  • musemic-press-zenica
  • Šta da se radi, ima da igraju oni koji su najspremniji. Beitar je nezgodan protivnik i vrlo dobra ekipa moramo dati svoj maksimum kako bi ostvarili željeni rezultat” – kazao je Musemić.

    Kapiten tima Zajko Zeba je također kistakao kako on i njegovi saigrači očekuju težak susret ali se nadaju dobrom rezultatu.

    “Svjesni smo da nismo u takmičarksoj formi, rezultat od 1:0 za nas bio bi idealan ali moramo se dobro oznojiti na terenu za to” – smatra Zeba.

  • zajko-zeba-press-zenica
  • Na pitanje našeg novinara koliko će biti teško ekipi igrati u terminu od 18 sati obzirom na visoke temperature, Musemić je kazao:

    Nas niko ništa ne pita, da se pitamo sigurno da moji igrači ne bi igrali u tom terminu, ali šta je tu je“, ističe Musemić.

    Nakon press konferencije fudbaleri Slobode odradili su i posljednji trening na Bilinom Polju pred sutrašnju utakmicu protiv Beitara koja je na rasporedu od 18 sati. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje